Διούδης: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Διούδης: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Gazzetta team
Διούδης: «Δείξαμε χαρακτήρα»

bet365

Ο Σωκράτης Διούσης, μίλησε για τον βαθμό που πήρε ο Παναθηναϊκός στο φινάλε τονίζοντας πως όλοι έδειξαν χαρακτήρα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Όλοι στην ομάδα έχουμε αυτογνωσία, ξέρουμε πότε κάνουμε καλό παιχνίδι και πότε όχι. Σήμερα είχαμε μια μέτρια εικόνα, φάνηκε από την αρχή, κάναμε κάποια λάθη και δώσαμε την ευαιρία στοβ Αστέρα να πάρει ψυχολογία. Θέλω να σταθώ στον χαρακτήρα που δείξαμε σαν ομάδα, το παλέψαμε μέχρι τέλος και πήραμε έναν σημαντικό βαθμό».

Για τον βαθμό: «Πρώτα απ' όλα δεν παρατήσαμε σε καμία στιγμή το παιχνίδι. Το πιστεύαμε και το λέγαμε και μεταξύ μας στο παιχνίδι, έπρεπε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας. Είχαμε υπομονή κυκλοφορήσαμε γρήγορα την μπάλα, δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά όσο κυνηγάς το παιχνίδι έχεις πιθανότητες να σκοράρεις».

Για τον κόσμο κι αν πίεσε την ομάδα: «Έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα, πολλά παιδιά δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοια ατμόσφαιρα. Σήμερα ήταν σαν να παίζουμε στην έδρα μας, ξέραμε ότι θα είχαμε πολύ κόσμο, ανυπομονούσαμε γι' αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα είχαμε μια μεγαλύτερη πίεση γιατί θέλαμε να τους ικανοποιήσουμε. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο, δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε, αλλά καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό κόντρα σε μια διαχρονικά καλή ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμα αήττητοι».

Για το γεγονός πως αντέδρασε και πάλι ο Παναθηναϊκός παρά το γκολ που δέχτηκε: «Ήταν ένα στοίχημα και για εμάς. Στα πρώτα παιχνίδια επιβάλαμε τον ρυθμό μας από την αρχή, μας έβγαιναν τα παιχνίδια και φτάναμε στις νίκες. Με τα Γιάννενα ήταν διαφορετικό παιχνίδι, είχαμε την κυριαρχία και από ένα λάθος δεχτήκαμε το γκολ. Δείξαμε χαρακτήρα όμως, γυρίσαμε το αποτέλεσμα και πήραμε μια σημαντική νίκη. Σήμερα βλέπαμε πως δεν έχουμε καλά πατήματα, δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά καταφέραμε και πήραμε τον βαθμό.

Για το ότι έχει μπροστά του νεαρά παιδιά στην άμυνα: «Είναι ευθύνη για εμάς τους πιο μεγάλους να καθοδηγούμε και τους υπόλοιπους. Πέρα από τα νεαρά παιδιά είμαι εγώ, είναι ο Κουλιμπαλί, είναι ο Ινσούα, είναι ο Δώνης είναι παιδιά που έχουνε εμπειρίες».

Για το γκολ που δέχτηκε: «Δεν είχα καλή ορατότητα, τελευταία στιγμή είδα την μπάλα, είμαι τυχερός που διώχνω το πρώτο σουτ. Από εκεί και πέρα ήταν μια φάση που νομίζαμε πως υπήρχε οφσάιντ, τελικά ο Χατζηγιοβάνης τον κάλυπτε και δεχτήκαμε αυτό το γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα