Η «κατάρα» των πέναλτι για τον Αστέρα

Γιώργος Ντυμένος
Η «κατάρα» των πέναλτι για τον Αστέρα

bet365

Στους Αρκάδες έχει καταλογιστεί η εσχάτη των ποινών σε 4 από τα 6 φετινά τους ματς! Για 3ο παιχνίδι δέχθηκαν γκολ στις καθυστερήσεις
Μεσοβδόμαδα στον Αστέρα έκαναν αγιασμό, αλλά πλέον είναι πιθανό να ζητήσουν... εξορκισμό ή κάτι παρεμφερές. Το φετινό «κακό» που του συμβαίνει, αρχίζει να αγγίζει τα όρια του... εξωπραγματικού.
Πριν από λίγο παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Παναθηναϊκό, ο οποίος σκόραρε από την άσπρη βούλα με τον Μακέντα. Αυτό ήταν το 4ο πέναλτι που καταλογίστηκε κατά του μετά από μόλις 6 ματς στη σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο έχασε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (1-0), από την ΑΕΚ στην Τρίπολη (1-0), ενώ ο Αρης άνοιξε έτσι το σκορ στο 2-0 που τον κέρδισε. Αυτόματα από τα 11 βήματα μετρά ήδη 4 βαθμούς «μείον», από έναν στις ισάριθμες αναμετρήσεις του με τους δύο «Δικέφαλους» και άλλους τόσους απόψε!
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το τέρμα του Ιταλού φορ ήταν το 3ο που δέχθηκε στις καθυστερήσεις για φέτος, σε ισάριθμα παιχνίδια του. Στο 90φεύγα ηττήθηκε στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό (Νάτχο) και την περασμένη εβδομάδα, στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα ο Γκαρσία διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ετσι μετά από 6 αγώνες, οι Αρκάδες έχουν 4 πέναλτι κατά και 3 τέρματα παθητικό στον έξτρα χρόνο. Ο... εξορκισμός να φύγει το κακό, προβάλει ως προ των πυλών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα