Σκέφτεται 2 με 3 αλλαγές σε σχέση με ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Σκέφτεται 2 με 3 αλλαγές σε σχέση με ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς σύμφωνα με την αίσθηση και τις νεότερες εκτιμήσεις δεν πρόκειται να κατεβάσει την 11άδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Που σκέφτεται να κάνει αλλαγές.
Στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε τον Χασάν για την κορυφή της επίθεσης αντί του Γκερέρο με τους υπόλοιπους δέκα να είναι αυτοί που όλοι περίμεναν.
Δηλαδή ο Γιαννιώτης κάτω από τα δοκάρια με την άμυνα να απαρτίζεται από τους Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα. Στα χαφ ήταν οι Μπουχαλάκης και Καμαρά και πίσω από τον Χασάν οι Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης και Ποντένσε. Σχετικά τώρα με το ντέρμπι με την ΑΕΚ η εκτίμηση - αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα βάλει τους ίδιους 11 που είχε στο παιχνίδι του Φαλήρου με τον ΠΑΟΚ.
Ο Γιαννιώτης είναι το φαβορί έναντι του Σα κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Ομάρ και αριστερά ο Τσιμίκας (σ.σ. με τον 2ο να έχει προβάδισμα σε σχέση με τον Κούτρη). Τώρα ως προς το κέντρο της άμυνας ο Μιράντα ή ο Σισέ διεκδικούν την θέση του Μεριά κυρίως και όχι του Βούκοβιτς. Για τον άξονα ο Γκιγιέρμε έχει πιθανότητες να πλαισιώσει τον Καμαρά (σ.σ. και ενώ για το κέντρο ο Ίβηρας έχει και τους Νάτχο - Μπουχαλάκη). Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ξεκινάει βασικός - όπως τόνισε ο ίδιος ο Μαρτίνς - και ο Φορτούνης θα είναι επιτελικός. Ο Ποντένσε - παρότι δεν πήγε καλά με Μίλαν - δείχνει να είναι ένα... κλικ πιο μπροστά από τον Φετφατζίδη για το άλλο άκρο της επίθεσης. Τέλος για την επίθεση ο Γκερέρο έχει βάλει... δύσκολα στον τεχνικό των Πειραιωτών και έχει τις πιθανότητές του να ξεκινήσει αντί του Χασάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα