Δεληζήσης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Δεληζήσης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης έκρινε ότι το αποτέλεσμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης αδικεί τον Άρη βάσει της εμφάνισης του δευτέρου ημιχρόνου.

«Δυστυχώς δεν πήραμε αυτό που περιμέναμε γιατί ήρθαμε για τη νίκη. Χάσαμε ένα ημίχρονο, μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι και δώσαμε την πρωτοβουλία στον Πανιώνιο. Μας αδικεί το αποτέλεσμα βάσει της εμφάνισης στο δεύτερο ημίχρονο όπου παίξαμε μονότερμα και θα έπρεπε να είχαμε βάλει τουλάχιστον ένα γκολ», είπε στα κανάλια Novasports και συμπλήρωσε: «Ίσως να ήταν και θέμα ατυχίας γιατί η ομάδα έχει δείξει ότι σκοράρει. Δεν μας ήθελε η μπάλα».

Σχετικά με τη σειρά των τριών δύσκολων αγώνων που ακολουθούν, σημείωσε: «Ο Άρης στοχεύει πάντα στη νίκη. Κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά οπότε στο μυαλό μας είναι μόνο ο ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα