Παπαγεωργίου: «Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας»

Gazzetta team
Παπαγεωργίου: «Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας»

bet365

Στη σημασία της νίκης και στο ρόλο της εξέδρας αναφέρθηκε μετά τη νίκη επί του Άρη ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Άλλο ένα «τρίποντο» κατέκτησε στη φετινή Super League ο Πανιώνιος, επικρατώντας του Άρη εντός έδρας (1-0), με τον αμυντικό των «κυανέρυρθων» να αναφέρεται στον κόσμο της ομάδας, στη σημασία της νίκης και στην επικείμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας και στο προπονητικό επιτελείο της. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που απόψε ήταν ο 12ος παίκτης μας. Μπήκαμε αρκετά καλά στα παιχνίδι, θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε νωρίτερα ένα γκολ γιατί είχαμε ευκαιρίες. Παρόλα αυτά ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και στη συνέχεια να κάνουμε καλή διαχείριση για να το κρατήσουμε το πολύτιμο αυτό 1-0 και να πάρουμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς», σχολίασε αρχικά.

Για το αν θα βοηθήσει τους «κυανέρυθρους» η διακοπή του πρωταθλήματος:

«Θεωρώ ότι δεν χρειαζόμαστε χρόνο προσαρμογής. Είμαστε αρκετά καλη ομάδα κάτι το οποίο έχουμε δείξει και στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Η διακοπή θα μας βοηθήσει μόνο στο θέμα ξεκούρασης γιατί είχαμε τρία παιχνίδια σε έξι μέρες. Παρόλα αυτά μόνο ευτυχισμένοι μπορούμε να είμαστε όλοι καθώς τα κερδίσαμε και τα τρία παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα