Μασούρας: «Μαζί με τους οπαδούς τη νίκη»

Gazzetta team
Μασούρας: «Μαζί με τους οπαδούς τη νίκη»

bet365

Στην καθοριστική συμβολή του κόσμου του Πανιώνιου στη νίκη επί του Άρη αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Μασούρας.

Ο Πανιώνιος πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στη Super League, επικρατώντας του Άρη στη Νέα Σμύρνη (1-0) και ο Έλληνας επιθετικός των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε στη βοήθεια των οπαδών και στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Ο κόσμος σήμερα ήταν εξαιρετικός ίσως να ήταν ο πιο καθοριστικός παράγοντας μας βοήθησε να περιορίσουμε τον Άρη που είναι μια ομάδα με ποιότητα. Όλοι μαζί προσπαθήσαμε και πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το δεύτερο ημίχρονο είχαμε πει ότι δε πρέπει να γυρίσουμε πίσω, είναι κάτι που το κάναμε και στο Κύπελλο. Με καλές ομάδες το κάνουμε και θα πρέπει να το σταματήσουμε. Είμαστε σε καλό φεγγάρι αλλά δεν πιστεύω ότι ήμασταν πότε σε κακό, έχουμε συνδυάσει ένα δύσκολο πρόγραμμα με καλή συγκομιδή."

Για την επικείμενη διακοπή του πρωταθλήματος:

"Πρέπει να προσέξουμε έρχονται δύσκολα ματς συνήθως όλες οι ομάδες μετρά την διακοπή παρουσιάζουν αδυναμίες"

Για το σπριντ που κάνει στο τέλος της αναμέτρησης για να σταματήσει την επίθεση του Άρη:

«Πολλές φορές δεν σκέφτεται το μυαλό αλλά πάει μόνο του το σώμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα