Λουτσέσκου: «Βλέπουμε τις επόμενες προκλήσεις»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Βλέπουμε τις επόμενες προκλήσεις»

bet365

O Ραζβάν Λουτσέσκου δηλώνει ευχαριστημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ, μετά από μια σειρά απαιτητικών αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τι δηλώνει για το εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου», με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, στάθηκε στην εικόνα και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, μετά και τη νίκη επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports είπε:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

«Είμαι πολύ καλά ευχαριστώ» .

Για το παιχνίδι της Πέμπτης και τι κρατάει από αυτό:

«Κρατάω την νίκη. Όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και σε αυτό με την ΑΕΚ κρατάω την νίκη, που είναι το πιο σημαντικό. Τα παιχνίδια είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Η ομάδα μας δείχνει καλό πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι, παίζοντας μάλιστα με διαφορετικό τρόπο» .

Για τον Λέο Ζαμπά και την εμφάνισή του στη Λευκορωσία:

«Η συμπεριφορά του και η δική μας απέναντί του είναι απολύτως φυσιολογική. Του μιλήσαμε του δώσαμε συγχαρητήρια. Είναι ένα δυνατό παιδί, με θέληση να παίξει καλά, να εξελιχθεί και να βρεθεί στο κορυφαίο επίπεδο. Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο με την κατάστασή του και την αντιμετώπισή μας απέναντί του. Όλα κυλούν ομαλά στην ομάδα με όλους τους παίκτες. Το πρόβλημα με τους νέους παίκτες είναι ότι μπορούν εύκολα να χάσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους. Εμείς προσπαθούμε να τους διατηρήσουμε ισορροπημένους και να τους εκπαιδεύουμε, ώστε να τους βοηθήσουμε στην εξέλιξη της καριέρας τους».

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Πρώτα από όλα ο Απόλλων είναι σε κακή θέση. Σέβομαι τον κ.Ματζουράκη. Έχει εμπειρία και ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις, ακόμα και σε ελάχιστο χρόνο. Περιμένουμε να παλέψουν. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν ένα ντέρμπι και να έχουμε σωστές αντιδράσεις».

Για το καλό ξεκίνημα της ομάδας:

«Είναι μία μεγάλη περίοδος που παίζουμε καλά. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίζουμε, να προετοιμάζουμε τα παιχνίδια και να βλέπουμε τις επόμενες προκλήσεις. Έχουμε αποκτήσει εμπειρίες και μας βοηθάει πολύ αυτό, μας γεμίζει με θετική ενέργεια. Μας δίνει την αίσθηση ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα».

Για την διακοπή που ακολουθεί:

«Είναι μέρος του προγράμματος. Νομίζω ότι το χρειαζόμαστε καθώς είχαμε ένα απαιτητικό πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα