Με Κρίζμαν στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Με Κρίζμαν στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Με τον Σάντι Κρίζμαν στην αποστολή θα ταξιδέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (7/10, 19:00).

Ο Σάντι Κρίζμαν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη για τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Αποστολόπουλο που ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό.

Παράλληλα στα πιτς είναι και οι Λέο, Περιστερίδης και Παμλίδης.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Ρεθυμνιώτης κόουτς έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα την οποία αποτελούν οι: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Kακούμπα, Ευαγγέλου, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Κάστρο, Νικολιάς, Βιντάλ, Γιάκος, Kρίζμαν, Kούζικ, Μυστακίδης, Ξύδας και Αθανασιάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα