Στο «κάδρο» των ανανεώσεων του ΠΑΟΚ

Στο «κάδρο» των ανανεώσεων του ΠΑΟΚ

Στο «κάδρο» των ανανεώσεων του ΠΑΟΚ

bet365

Πολλά συμβόλαια, δέκα συνολικά από το τρέχον ρόστερ του ΠΑΟΚ, ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι και το gazzetta.gr καταγράφει και αναλύει τα δεδομένα μέχρι σήμερα.

Το καλοκαίρι του 2016 ο ΠΑΟΚ διαφοροποίησε την μέχρι τότε πολιτική του στις μεταγραφές, κυρίως οι άνθρωποι του, αντιλήφθηκαν πως θα έπρεπε να «χτίσουν» και να βάλουν τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα διεκδικούσε και θα κατακτούσε τίτλους.

Επιστροφή χρημάτων* στο Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης και σούπερ αποδόσεις στην La Liga από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ήταν η πρώτη χρονιά που ο Λούμπος Μίχελ είχε στα χέρια του το χτίσιμο και τη δημιουργία του «ασπρόμαυρου» ρόστερ, ήρθαν στην Τούμπα οι: Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Σάχοφ και Κάμπος. Ο τελευταίος αποτελεί παρελθόν, ο πρώτος έχει επεκτείνει από πέρσι για ακόμη δύο χρόνια το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο απομένουν αρκετοί παίκτες που έχουν μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους και σύντομα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον τους στην ομάδα.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και μέσα στις προθέσεις της διοίκησης είναι να έχει ολοκληρώσει τις επαφές και να προχωρήσει σε ανακοινώσεις μέσα στο προσεχές διάστημα, με τους περισσότερους από τους παίκτες, πως ως γνωστόν από τον Ιανουάριο αποκτούν το δικαίωμα να συζητούν και να κλείσουν σε άλλες ομάδες.

Στην πρώτη γραμμή είναι οι περιπτώσεις των Φερνάντο Βαρέλα και Χοσέ Κρέσπο, το εκπληκτικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, που με τις εμφανίσεις του έχει κατορθώσει να εκτοπίσει τον Εβγέν Χατσερίντι, έναν εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή, ο ο οποίος ακριβοπληρώθηκε το καλοκαίρι για να αφήσει την Ουκρανία και να έρθει στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια πρώτη συζήτηση και με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, απ’ όπου προέκυψε μια διαφορά φιλοσοφίας, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι, άλλωστε θα ξαναμιλήσουν οι δύο πλευρές, από την στιγμή που έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Κρέσπο, τότε θα γίνει κουβέντα και για τον Χοσέ Κάνιας, καθώς έχουν τον ίδιο Ισπανό ατζέντη, ακολουθεί ο Εβγέν Σάχοφ, ενώ υπάρχουν οι τρεις Έλληνες (Μαλεζάς, Γλύκος, Σιαμπάνης) τα συμβόλαια των οποίων επίσης εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως και αυτά των δύο δανεικών, του Νίκου Καρέλη και του Άλιν Τόσκα.

Συζητήσεις θα γίνουν και με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2019.

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΒΑΡΕΛΑ

Με 84 συμμετοχές (4 γκολ, 2 ασίστ) ο Αφρικανός στόπερ αποτελεί σημαντική «σταθερά» της «ασπρόμαυρης» άμυνας, με αποτέλεσμα να μοιάζει σχεδόν… επιβεβλημένη η προσπάθεια από πλευράς της διοίκησης να ανανεωθεί η συνεργασία. Κάποιες πρώτες επαφές των δύο πλευρών έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, με τον περσινό MVP της ομάδας να περιμένει ένα νέο συμβόλαιο, με αυξημένες απολαβές, καθώς μέχρι τώρα αμείβεται με 550.000 ευρώ το χρόνο, ένα ποσό το οποίο δεν είναι κι από τα ακριβότερα συμβόλαια…

ΧΟΣΕ ΚΡΕΣΠΟ

Για τον Ισπανό αμυντικό, όπως έχει αποκαλύψει προ πολλού το gazzetta.gr, έχει παρθεί απόφαση για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του ως μια επιβράβευση για την σταθερή πορεία, που έχει στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2016 μέχρι και σήμερα, μετρώντας 94 συμμετοχές (3 γκολ, 3 ασίστ). Η εισήγηση του Λουτσέσκου προς τη διοίκηση είναι θετική για τον 31χρονο στόπερ, με τους παράγοντες του «Δικεφάλου» να έχουν κάνει μια πρώτη συζήτηση με τους εκπροσώπους του πριν από τα παιχνίδια με την Μπενφίκα, ενώ ακολούθησε και άλλη μια κουβέντα γύρω από το νέο (τριετές) συμβόλαιο.

ΧΟΣΕ ΚΑΝΙΑΣ

Τα 600 χιλιάρικα με τα οποία αμείβεται δεν τα λες και λίγα χρήματα, αυτές τις εποχές, ωστόσο μέσα στο γήπεδο ο Ανδαλουσιάνος μέσος έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί καλά και να αποτελεί μια επιλογή, αν όχι η βασική μετά τον ερχομό του Βέρνμπλουμ, για τον Λουτσέσκου, ο οποίος δεν έχει πρόβλημα στο να προχωρήσουν οι επαφές της διοίκησης για την ανανέωση του συμβολαίου του. Το μεγαλύτερο προσόν για τον Κάνιας είναι ότι αποτελεί σημαντικό μέλος του γκρουπ, που θέλει να διατηρήσει ο Ρουμάνος τεχνικός. Αφήστε, που είναι η ψυχή της ομάδας εκτός των γραμμών…

ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ

Είναι το μεγάλο ερωτηματικό. Η φετινή τελευταία, βάσει συμβολαίου, χρονιά, θα κρίνει το αν ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει μαζί του και τα επόμενα χρόνια ή θα τον αφήσει ελεύθερο. Το καλοκαίρι, υπήρξαν αρκετές συζητήσεις για το μέλλον του, κάποια στιγμή έφτασε κοντά στην πόρτα της εξόδου, ωστόσο μετά από μια συζήτηση με τον Λουτσέσκου, αποφασίστηκε η παραμονή του στην ομάδα. Εχοντας επιστρέψει στην ενδεκάδα, από τις εμφανίσεις και το ρόλο του μέσα στους επόμενους μήνες θα προκύψει ή όχι το νέο συμβόλαιο.

ΜΑΡΙΟΣ ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ

Η περίπτωση του 19χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος για πολλούς θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, δεν είναι και από τις πιο εύκολες που καλείται να λύσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, καθώς το τρέχον συμβόλαιο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο μικρός λογίζεται ως ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας, αλλά θέλει να πάρει και παιχνίδια, καθώς η μοναδική συμμετοχή του με τον Λουτσέσκου στον πάγκο καταγράφηκε στο ΠΑΟΚ-Τρίκαλα 2-1 τον περασμένο Ιανουάριο.

ΓΛΥΚΟΣ-ΜΑΛΕΖΑΣ

Οι περιπτώσεις του είναι τελείως διαφορετικές από τις πιο πάνω. Ο Μαλεζάς που παρέμεινε ως τέταρτος στόπερ, έχει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα της ομάδας, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και κανείς δεν γνωρίζει τι θα αποφασιστεί στο τέλος της περιόδου. Από την άλλη, ο Ελληνας τερματοφύλακας παραμένει ενεργός στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ της φετινής σεζόν, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκεται πίσω στις επιλογές του Λουτσέσκου. Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση αναφορικά με το μέλλον του, αλλά το «κόψιμο» του από την λίστα των αγώνων για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ δείχνει πως δύσκολα θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Ο 31χρονος γκολκίπερ έχει δεκαπέντε μήνες να φορέσει γάντια», με τελευταίο ματς πριν τον σοβαρό τραυματισμό του να έχει καταγραφεί στις 24 Μαΐου 2017.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα