Τέλος τα εισιτήρια για Τρίπολη!

Τέλος τα εισιτήρια για Τρίπολη!

Νίκος Αθανασίου
Τέλος τα εισιτήρια για Τρίπολη!

bet365

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού εξαφάνισε τα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και το σύνολο του Γιώργου Δώνη αναμένεται να έχει στο πλευρό του περίπου 3.000 φίλους του συλλόγου!

Το καταπληκτικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στην σεζόν έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο του συλλόγου. Κάτι που φαίνεται από την... τρέλα που επικράτησε τις τελευταίες ημέρες για ένα εισιτήριο του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης το βράδυ του Σαββάτου. Το «τριφύλλι» θα έχει στο πλευρό του περίπου 3.000 οπαδούς και πλέον δεν υπάρχει κανένα εισιτήριο διαθέσιμο, όπως ενημέρωσε το απόγευμα της Παρασκευής η «πράσινη» ΠΑΕ. Φυσικά και επειδή μιλάμε για μια μεγάλη μετακίνηση και έναν σημαντικό όγκο οπαδών, θα πρέπει άπαντες να έχουν στο μυαλό τους πως οποιαδήποτε λάθος συμπεριφορά, είναι ικανή να φέρει τιμωρία της έδρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα