Το πούλμαν της Ντόρτμουντ αγόρασε ο Μελισσανίδης

Gazzetta team
Το πούλμαν της Ντόρτμουντ αγόρασε ο Μελισσανίδης

bet365

Στην αγορά του πούλμαν που χρησιμοποιούσε η Ντόρτμουντ μέχρι τον περασμένο Αύγουστο προχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να απολαμβάνει η ΑΕΚ υπερσύγχρονες ανέσεις στις μετακινήσεις της.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Κάθε άνεση θα μπορούν να απολαμβάνουν σύντομα οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ στις μετακινήσεις τους καθώς όπως αναφέρει η «Ώρα» ο Δημήτρης Μελισσανίδης αγόρασε το πούλμαν της Ντόρτμουντ.

Ο γερμανικός σύλλογος από τον περασμένο Αύγουστο αγόρασε νέο πούλμαν και το προηγούμενο περνάει πλέον στην κατοχή της ΑΕΚ έπειτα από την αγορά στην οποία αποφάσισε να προχωρήσει ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης.

Το πούλμαν που χρησιμοποιούσε η Ντόρτμουντ περιλαμβάνει αρκετές πολυτέλειες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα είχε αναβαθμιστεί αναφορικά με τα θέματα ασφάλειας έπειτα από την βομβιστική επίθεση πριν το ματς με τη Μονακό το 2017. Μάλιστα η Ντόρτμουντ είχε δαπανήσει το ποσό των 140.000 ευρώ για να θωρακίσει το όχημά της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα