Ως αντι-Ντεμπελέ στη Τότεναμ βλέπουν τον Γαλανόπουλο οι Άγγλοι!

Gazzetta team
Ως αντι-Ντεμπελέ στη Τότεναμ βλέπουν τον Γαλανόπουλο οι Άγγλοι!

bet365

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο Κώστας Γαλανόπουλος στον σκάουτερ της Τότεναμ, με τους Άγγλους να τονίζουν πως θα μπορούσε να γίνει ο αντικαταστάτης του Ντεμπελέ! Τι λένε για τον Μπάρκα...

Αθλ. Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπενφίκα βρέθηκαν πολλοί σκάουτερ από ευρωπαϊκούς συλλόγους. Μεταξύ αυτών κι από την Τότεναμ. Όπως αναφέρει μάλιστα η ιστοσελίδα «footballfancast», οι άνθρωποι της Τότεναμ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα όσα είδαν από τον Γαλανόπουλο.

Μάλιστα, αναφέρουν πως οι δύο ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να σταθούν στην Τότεναμ! Για τον Γαλανόπουλο τονίζουν χαρακτηριστικά πως: «θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένας μακροπρόθεσμος αντικαταστάτης του Ντεμπελέ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Τότεναμ το ερχόμενο καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του. Ο Γαλανόπουλος, μόλις 20 ετών, είναι ένας παίκτης που ο Ποκετίνο μπορεί να εξελίξει σε ένα ωραίο περιουσιακό στοιχείο και η εμπειρία του στο Champions League θα αποδειχθεί πολύτιμη προεργασία για το είδος των προκλήσεων που θα μπορούσαν να τον περιμένουν στο αγγλικό ποδόσφαιρο».

Από την άλλη, για τον Μπάρκα, τονίζουν πως: «είναι το είδος του τερματοφύλακα που θα μπορούσε να αποτελέσει μια επαρκή κάλυψη για τον Γιορίς», αν και αναφέρουν πως υπάρχει ήδη στην ομάδα ο Γκατσανίγκα ο οποίος φαίνεται να έχει την εμπιστοσύνη του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα