Μία φουρνιά από ατόφιο χρυσάφι!

Μία φουρνιά από ατόφιο χρυσάφι!

Νίκος Αθανασίου
Μία φουρνιά από ατόφιο χρυσάφι!

bet365

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά οκτώ ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων και το «τριφύλλι» έχει κάθε λόγο να ελπίζει και να ποντάρει σε αυτή την φουρνιά.

Δεν συμβαίνει συχνά. Ακόμη και αν πρόκειται για τον Παναθηναϊκό που έχει παράδοση τις τελευταίες δεκαετίες να βγάζει παίκτες από τα σπλάχνα του κόντρα στην έλλειψη εμπιστοσύνης του ελληνικού ποδοσφαίρου στα εγχώρια «προϊόντα». Η πρόσφατη επιλογή του ρόστερ της Εθνικής Ελπίδων από τον Αντώνη Νικοπολίδη, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι αυτή η φουρνιά του Παναθηναϊκού είναι αξιόλογη και έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Ποτέ άλλοτε στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχε το «τριφύλλι» τόσους πολλούς παίκτες στην U21, οι οποίοι μάλιστα να έχουν και πρωταγωνιστικό ρόλο με την πράσινη φανέλα.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κλήθηκαν οι εξής:

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης που αποτελεί τον «κέρβερο» αυτής της ομάδας κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα ο Χατζηθεοδωρίδης και ο Μαυρομμάτης, ο οποίος έχει πάρει φανέλα βασικού από τον Δώνη και έχει ανταπροκριθεί άριστα. Ο Στάϊκος και ο Μπουζούκης στην μεσαία γραμμή, ο Χατζηγιοβάνης μεσοεπιθετικά και οι Καμπετσής, Βέργος για την επίθεση. Σχεδόν μία ενδεκάδα!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αυτή η... κυριαρχία του Παναθηναϊκού στην Ελπίδων γεμίζει με ικανοποίηση τους «πράσινους», οι οποίοι έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν για το μέλλον και να πιστεύουν πως αυτή η φουρνιά με τις κατάλληλες κινήσεις και την σωστή διαχείριση θα μπορέσει να επαναφέρει τον σύλλογο εκεί που του αξίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα