Τις επόμενες μέρες η μαγνητική για Πόνσε

Τις επόμενες μέρες η μαγνητική για Πόνσε

Δημήτρης Βέργος
Τις επόμενες μέρες η μαγνητική για Πόνσε

bet365

Ο Εζέκιελ Πόνσε που αποχώρησε με θλάση από το ματς με την Μπενφίκα θα περάσει μέχρι το Σάββατο από μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Επιστροφή χρημάτων* στο ΜΠΑΤΕ – ΠΑΟΚ και σούπερ αποδόσεις στο Europa League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ υπέστη μια θλάση στον αριστερό δικέφαλο στο παιχνίδι με την Μπενφίκα και αντικαταστάθηκε από τον Γιακουμάκη στο δεύτερο ημίχρονο, με συνέπεια να μένει εκτός από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή.

Την Παρασκευή ή το Σάββατο ο Πόνσε θα περάσει από μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του και το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα