Εκτός Ντιγκινί, Ιντζόγλου και Διαμαντόπουλος στον Άρη

Gazzetta team
Εκτός Ντιγκινί, Ιντζόγλου και Διαμαντόπουλος στον Άρη

bet365

Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (6/10,18:15) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με τον Πάκο Ερέρα να έχει να διαχειριστεί προβλήματα.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Στην ενημέρωση της η ΠΑΕ Άρης, αναφέρει: «Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης (06/10, 18:15), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Οι Λευτέρης Ιντζόγλου, Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Νικολά Ντιγκινί (ο τελευταίος, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χαμζά Γιουνές δεν συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα, λόγω ίωσης. Σε ό,τι αφορά τον Μπρούνο Γκάμα, ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός συμμετείχε στο ομαδικό προπονητικό πρόγραμμα με προφυλάξεις. Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα