ΠΑΟΚ-Μπίσεσβαρ: Τι τους ενώνει και τι τους χωρίζει

ΠΑΟΚ-Μπίσεσβαρ: Τι τους ενώνει και τι τους χωρίζει

ΠΑΟΚ-Μπίσεσβαρ: Τι τους ενώνει και τι τους χωρίζει

bet365

Οι δύο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι των συζητήσεων, το κλίμα είναι θετικό, ωστόσο υπάρχουν πράγματα που ενώνουν και που χωρίζουν, αυτή την στιγμή, ΠΑΟΚ και Μπίσεσβαρ.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπάγερν - Άγιαξ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η πρώτη επαφή των δύο πλευρών, όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr, έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (01/10) κι αυτό που προκύπτει είναι πως υπάρχει διάθεση και επιθυμία προκειμένου να φτάσουν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου, που λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Μπίσεσβαρ επιθυμούν να συνεχίσουν την συνεργασία τους, ωστόσο υπάρχει μια σημαντική διαφορά, όχι στο οικονομικό κομμάτι, αλλά «σε θέματα φιλοσοφίας», όπως λέγεται, που αποτελεί το βασικότερο εμπόδιο για την οριστική συμφωνία.

Θεωρείται δεδομένο ότι οι δύο πλευρές θα συζητήσουν εκ νέου το θέμα, άλλωστε από την πρώτη επαφή ήταν δύσκολο έως απίθανο να προκύψει συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα