Μαρτίνς στους παίκτες του: «Με τέτοιες εμφανίσεις δεν χάνουμε το πρωτάθλημα»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς στους παίκτες του: «Με τέτοιες εμφανίσεις δεν χάνουμε το πρωτάθλημα»!

bet365

«Πωρωτική» ομιλία του Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και μεγάλη συσπείρωση στον Ολυμπιακό για θετικά αποτελέσματα με Μίλαν αλλά και ΑΕΚ εκτός έδρας!
Αρχικά να θυμήσουμε πως - όπως διαβάσατε νωρίτερα - οι Γιαννιώτης, Βούκοβιτς και Χασάν θέλησαν να πάρουν πάνω τους το... φταίξιμο για την ήττα από τον ΠΑΟΚ ωστόσο άπαντες στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαροι: «Όλοι μαζί χάνουμε»!
Η στήριξη ήταν δεδομένη και μεγάλη και στους τρεις και από τον κόουτς Μαρτίνς και από τους υπόλοιπους ανθρώπους των Πειραιωτών. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Θέλοντας να κρατήσει σε καλά επίπεδα το ηθικό των παικτών του μετά την απογοήτευση από το 0-1 με ΠΑΟΚ τους μίλησε σχετικά: «Να ξέρετε ότι σας πιστεύω πολύ όλους και αναγνωρίζω την μεγάλη προσπάθεια που κάνατε με τον ΠΑΟΚ. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν χάνουμε το πρωτάθλημα! Να είστε σίγουροι για αυτό. Να συνεχίσουμε έτσι και θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και το πρόβλημα με τις τελικές προσπάθειες. Όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν έχω κανέναν φόβο με τέτοιες εμφανίσεις σας. Δεν σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε. Είστε η καλύτερη ομάδα και πιστεύω πως θα το δείξετε και με αποτελέσματα στα επόμενα ματς»!
Στις τάξεις των ερυθρόλευκων ήδη υπάρχει μεγάλη συσπείρωση για τα επόμενα ματς. Συσπείρωση για θετικά αποτελέσματα με Μίλαν αλλά και με ΑΕΚ εκτός έδρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα