Οι «Αλληλέγγυοι Αθλητές» κάλυψαν την επέμβαση στον φροντιστή της Παναχαϊκής! (pic)

Gazzetta team
Οι «Αλληλέγγυοι Αθλητές» κάλυψαν την επέμβαση στον φροντιστή της Παναχαϊκής! (pic)

bet365

Ο Γιάννης Λιαρομάτης δημοσιοποίησε το «ευχαριστώ» του προς την συλλογικότητα των Αλληλέγγυων Αθλητών, οι οποίοι κάλυψαν ένα μεγάλο μέρος της σοβαρής εγχείρησης που χρειάστηκε.

Οι «Αλληλέγγυοι Αθλητές» συστήθηκαν στο ευρύ κοινό με την αναμόρφωση ολόκληρου του εξωτερικού χώρου του «Χαμόγελου του Παιδιού στον Καρέα», στο οποίο έφτιαξαν γηπεδάκια για τα παιδιά. Πρόκειται για δεκάδες επαγγελματίες αθλητές, κυρίως από το χώρο του ποδοσφαίρου, οι οποίοι βοηθούν εκείνους που έχουν ανάγκη χωρίς να κάνουν γνωστό το όνομά τους. Από τότε, έχουν προχωρήσει σε αρκετές ακόμα δράσεις αλληλεγγύης, με τελευταία την βοήθεια στον φροντιστή της Παναχαϊκής.

Ο Γιάννης Λιαρομάτης πέρασε ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε μια επέμβαση, η οποία ήταν ιδιαίτερα ακριβή. Οι «Αλληλέγγυοι Αθλητές» στάθηκαν στο πλευρό του κάλυψαν ένα σημαντικό μέρος της επέμβασης, με τον ίδιο να τους ευχαριστεί δημόσια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα