Πήρε αναβολή για τις 5 Νοεμβρίου η προσφυγή Χριστοδουλόπουλου κατά ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Πήρε αναβολή για τις 5 Νοεμβρίου η προσφυγή Χριστοδουλόπουλου κατά ΑΕΚ

bet365

Στις 5 Νοεμβρίου πρόκειται να εκδικαστεί η προσφυγή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κατά της ΑΕΚ από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, μετά την αναβολή της υπόθεσης την Δευτέρα.
Για τις 5 Νοεμβρίου αναβλήθηκε στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ η προσφυγή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ζητά περίπου το ποσό των 70.000 ευρώ για τα δεδουλευμένα και την εφορία στο συμβόλαιό του. Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από την δικηγόρο Βάλια Σαλιαρίδου και αναφέρθηκε στην έφεση της ΠΑΕ στο Διαιτητικό που θα εκδικαστεί στις 9 Οκτωβρίου, ζητώντας πρώτα να γίνει αυτή η εκδίκαση και μετά να ακολουθήσει εκείνη της προσφυγής του Λάζαρου.
Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού Λίνα Σουλούκου και Ιωάννης Χατζησαββάογλου τόνισαν πως οι δύο υποθέσεις δεν έχουν σχέση. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δέχθηκε το αίτημα για αναβολή εφόσον η ΑΕΚ δεν ζητήσει νέα αναβολή στις 5 Νοεμβρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα