In ο Ελ Καντουρί, out Βαρέλα και Μαουρίσιο

In ο Ελ Καντουρί, out Βαρέλα και Μαουρίσιο

Gazzetta team
In ο Ελ Καντουρί, out Βαρέλα και Μαουρίσιο

bet365

Ο ΠΑΟΚ χωρίς ανάσα ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Στην προπόνηση της Δευτέρας (01/10) δεν συμμετείχαν οι Βαρέλα και Μαουρίσιο.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η νίκη στο Καραϊσκάκη έδωσε την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση και τρεις πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος, η οποία βρίσκεται στα πρώτα μέτρα.

Τώρα ο ΠΑΟΚ αφήνει στην άκρη τη Super League κι επικεντρώνεται στο άλλο ανοικτό μέτωπο. Την Ευρώπη. Τα δύσκολα παιχνίδια δεν σταματούν και η επόμενη πρόκληση είναι ο αγώνας με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Ο Δικέφαλος άρχισε ήδη να προετοιμάζεται για τη Λευκορωσία με την προπόνηση της Δευτέρας να γίνεται σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Το δεύτερο γκρουπ δούλεψε στη φυσική κατάσταση και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Φερνάντο Βαρέλα έχει ένα χτύπημα στο πόδι από κλωτσιά που δέχτηκε χθες κι έκανε θεραπεία, όπως κι ο Μαουρίσιο που υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα.

Την Τρίτη (02.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα