Ο Άρης ανεβάζει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο

Ο Άρης ανεβάζει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο

Gazzetta team
Ο Άρης ανεβάζει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο

bet365

Ο Άρης εμφανίζεται παραγωγικός μόνο στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων, αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι σημείωσε τα οκτώ από τα εννιά συνολικά τέρματά του στην επανάληψη.

Λαμία – Ξάνθη με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Άρης του πρώτου ημιχρόνου δυσκολεύεται. Ο Άρης του δευτέρου ημιχρόνου… απελευθερώνεται. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγεί μια πρόχειρη ματιά στη στατιστική, στο γεγονός ότι οι «κίτρινοι» σημείωσαν τα οκτώ από τα εννιά γκολ τους στο Πρωτάθλημα, στο δεύτερο 45πτο των αγώνων. Τρία στη Λαμία, δύο απέναντι στη Λάρισα, άλλα τόσα με τον Αστέρα Τρίπολης κι ένα γκολ απέναντι στον Λεβαδειακό. Ενδεχομένως η ερμηνεία αυτού του στατιστικού στοιχείου να βρίσκεται στο επίπεδο πίεσης που ασκεί η ομάδα του Πάκο Ερέρα, ίσως όμως να σχετίζεται και με την τακτική του αντιπάλου καθώς στη συντριπτική πλειοψηφία τους – οι ομάδες που αντιμετώπισαν μέχρι στιγμής οι «κίτρινοι» - χαρακτηρίζονται για τις κλειστές άμυνες τους.

Ο Άρης στηρίζεται επίσης σε συγκεκριμένους παίκτες στο σκοράρισμα. Χαμζά Γιουνές και Ματέο Γκαρσία είναι οι πρώτοι σκόρερ έχοντας πετύχει από τρία γκολ στο Πρωτάθλημα (σ.σ. ο Γκαρσία έχει τέσσερα αν συνυπολογιστεί και ο αγώνας του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ), ακολουθεί ο Νικολάς Ντιγκινί με δύο, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα έχει μείνει στην εξαιρετική εκτέλεση της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στη Λαμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα