Μπίσεσβαρ: «Ο Ολυμπιακός τις ευκαιρίες, εμείς την τύχη»

Gazzetta team
Μπίσεσβαρ: «Ο Ολυμπιακός τις ευκαιρίες, εμείς την τύχη»

bet365

Στην τύχη της ομάδας του στάθηκε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες και ο ΠΑΟΚ την τύχη.

Ο Ολλανδός ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά, αλλά εμείς ισορροπήσαμε στη συνέχεια. Βάλαμε το γκολ, μετά ήταν λογικό να πιέσει ο Ολυμπιακός, παίζοντας και στην έδρα του. Είχε ευκαιρίες, αλλά εμείς είχαμε την τύχη. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, είχε καλές ευκαιρίες, αλλά αυτές κυρίως ήρθαν από στημένες φάσεις. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα, αλλά κι εμείς το ίδιο. Ήταν ένα καλό παιχνίδι γενικότερα. Το πρόσημο είναι θετικό και μπορώ να πω ότι στην ομάδα ο κάθε παίκτης χαίρεται να παίζει με τον άλλον. Και σήμερα, η ομάδα έδειξε ότι βελτιώνεται συνεχώς».

Για τους ξένους διαιτητές: «Είναι καλό για όλους, για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να διευρύνει τους ορίζοντες του. Για μένα, πιο σημαντικό είναι να κερδίζω, δεν έχει σημασία ο διαιτητής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα