Μαρτίνς: «Αν παίζουμε έτσι, θα πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Αν παίζουμε έτσι, θα πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα»

bet365

Την ικανοποίησή του για την απόδοση του Ολυμπιακού, παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ εξέφρασε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς.

O Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν για εκείνον, χάνοντας εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ (0-1), ωστόσο ο προπονητής του δεν φαίνεται να χάνει την αισιοδοξία του για τη συνέχεια, καθώς και την ικανοποίησή του για όσα έκαναν οι παίκτες του κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά», παρά την πρώτη απώλεια βαθμών για φέτος στη Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος στη NOVA:

««Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι πολύ σκληρό. Μου φαίνεται αδιανόητο να μην έχουμε βάλει ούτε ένα γκολ σε αυτό το ματς. Ο κόσμος έχει μείνει στη θέση του γιατί αναγνωρίζει την αυτοθυσία της ομάδας, την προσπάθεια και την ποιότητά της. Παρόλο που δεν πήραμε το αποτέλεσμα, είμαι σίγουρος ότι αν παίζουμε έτσι στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό.

Είναι ξεκάθαρο βέβαια ότι χάσαμε τους τρεις βαθμούς, αυτό δεν αλλάζει. Πραγματικά όμως νομίζω ότι δείξαμε πολύ μεγάλη ποιότητα. Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι έτσι, αλλά είναι δύσκολο να συμβαίνει πάντα αυτό αν παίζουμε με αυτό τον τρόπο».».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα