Είδαν τους Νέους του Ολυμπιακού οι Φουστέρ & Γεωργόπουλος

Δημήτρης Τομαράς
Είδαν τους Νέους του Ολυμπιακού οι Φουστέρ & Γεωργόπουλος

bet365

Οι Φουστέρ και Γεωργόπουλος είδαν από κοντά την αναμέτρηση των Νέων του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις γηπεδικές εγκαταστάσεις στον Ρέντη.
Ο Νταβίντ Φουστέρ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα και παράλληλα και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Μάλιστα είδε μαζί με τους Ιμπαγάσα και Μοντέστο το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στους Νέους.
Την πρώτη του εμφάνιση ως μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού πλέον έκανε και ο Βασίλης Γεωργόπουλος. Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής επίσης έδωσε το «παρών» στον Ρέντη και παρακολούθησε το ντέρμπι των «ερυθρόλευκων» Νέων με τον ΠΑΟΚ, έχοντας πια αναλάβει χρέη υπεύθυνου του τμήματος scouting της Ακαδημίας των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα