Τρόμαξε και τον Κάναντι ο καιρός στη Λιβαδειά (pic)

Gazzetta team
Τρόμαξε και τον Κάναντι ο καιρός στη Λιβαδειά (pic)

bet365

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι εξέφρασε τους φόβους του σχετικά με το αν οι καιρικές συνθήκες επιτρέψουν τη διεξαγωγή του σημερινού αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα έχουν ανησυχήσει τον Νταμίρ Κάναντι ενόψει της απογευματινής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Ο προπονητής του Ατρόμητου, μάλιστα, ανέβασε δύο φωτογραφίες από τη Λιβαδειά, όπου βρίσκεται η αποστολή, εκφράζοντας τους φόβους του για το αν το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

«Για να δούμε αν το παιχνίδι θα ξεκινήσει σήμερα στις 18:15. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού δεν φαίνεται ότι θα είναι καλό το απόγευμα», έγραψε ο Κάναντι στα social media.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα