Παπαδόπουλος: «Οι διοικητικές αλλαγές ίσως έχουν επηρεάσει ορισμένους παίκτες»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Οι διοικητικές αλλαγές ίσως έχουν επηρεάσει ορισμένους παίκτες»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως ο ΟΦΗ αλλάζει και αυτό ενδεχομένως να έχει επηρεάσει ορισμένους παίκτες της ομάδας, όμως τα λάθη στη Super League πληρώνονται και άπαντες πρέπει να συνεχίσουν.

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ (0-3) και οι Κρητικοί συνεχίζουν να ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση στη συνέχεια.

Σε αυτήν αναφέρθηκε και ο προπονητής του συλλόγου, που μίλησε και για τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό κομμάτι και πως αυτό ενδεχομένως έχει «πειράξει» το μυαλό ορισμένων παικτών.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Κρητικών στη συνέντευξη Τύπου:

«Σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη αρχή, στο σημερινό παιχνίδι κατεβήκαμε με έναν σχηματισμό, που είχαμε μελετήσει, πέρα από τα πρώτα λεπτά που υπήρχαν οι στατικές φάσεις που είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς, στράβωσε το ματς για εμάς και δεχτήκαμε γκολ με λάθη και μένουμε πάντα πίσω στο σκορ.

Μετά το γκολ δεν πήγαμε καθόλου καλά δεχτήκαμε κόκκινη και γκολ. Στο δεύτερο μέρος και με δέκα παίκτες οι παίκτες έδωσαν τα πάντα για να κάνουν κάτι στο γήπεδο και είχαν την πρωτοβουλία, ωστόσο δεχτήκαμε το 3 γκολ και τελείωσε το παιχνίδι. Καταλαβαίνω την απογοήτευση, όμως εγώ σαν προπονητής έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους παίτκες και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτή την πίστη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, μόνο δουλειά και να δείχνω την εμπιστοσύνη μου και την πίστη μου στην ομάδα. Αναλαμβάνω την ευθύνη…

Κάθε παιχνίδι είναι κομβικό για εμάς, εμείς έχουμε ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα που θέλουμε να κερδίσουμε για να πάρουμε τη πρώτη μας νίκη που θα μας δώσει την ψυχολογία και να συνεχίσουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα παίζουν ρόλο και η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Έχουμε αγωνιστικά προβλήματα, όμως υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι.

Οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι τα πράγματα αλλάζουν στον ΟΦΗ, ίσως υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες, και κάποιος να έχει άγχος αν θα υπάρχει και την επόμενη ημέρα εδώ, άλλος για να τα βγάζει όλα, και άλλοι που να είναι αδιάφορος… Δεν είμαι μέσα στο μυαλό τους, όμως νομίζω ότι έχουν καταλάβει τι γίνεται στην ομάδα. Μπορεί όμως κάποιους να τους έχει επηρεάσει η αλλαγή του ΟΦΗ.

Όλοι έχουμε καταλάβει ότι παίζουμε στην Super League και το οποιοδήποτε λάθος το πληρώνουμε. Απλά το άγχος στο να έρθει η πρώτη νίκη μας αγχώνει, όμως έχω την πίστη στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα