Πρώτη εκτίμηση για χιαστό ο Λόπες!

Πρώτη εκτίμηση για χιαστό ο Λόπες!

Gazzetta team
Πρώτη εκτίμηση για χιαστό ο Λόπες!

bet365

Την Κυριακή θα ξέρουν σίγουρα, αλλά στην ΑΕΚ η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Ελντερ Λόπες δεν είναι καθόλου καλή.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ένιωσε πόνο στο γόνατο σε μια διεκδίκηση της μπάλας, έδειξε ότι πονούσε όσο ήταν στο φορείο και στη συνέχεια, όταν έκατσε στον πάγκο, έκλαψε. Τα σημάδια δεν ήταν καλά επομένως και δεν είναι καλή ούτε η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ, η οποία κάνει λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού... Τις επόμενες μέρες ο Πορτογάλος θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί η ακριβής έκταση της ζημιάς και να αποφασιστεί η κατάλληλη αποθεραπεία.

Το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ στο Ηράκλειο, όπως καταλαβαίνει ο καθένας, είναι βαρύ, με τους συμπαίκτες του Λόπες -όπως και τους ανθρώπους της διοίκησης που ταξίδεψαν στο Ηράκλειο για το ματς- να είναι συνεχώς δίπλα του για να τον κρατήσουν όρθιο ψυχολογικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα