Ο Ζιοβάνι θυμήθηκε τη γκολάρα του Καστίγιο στο 5-1 επί του ΠΑΟΚ! (vid)

Gazzetta team
Ο Ζιοβάνι θυμήθηκε τη γκολάρα του Καστίγιο στο 5-1 επί του ΠΑΟΚ! (vid)

bet365

Ο Ζιοβάνι αδημονεί όπως φαίνεται για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (30/9, 20:30), ανεβάζοντας στο Instagram το τρομερό γκολ του Νέρι Καστίγιο στη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών με 5-1 τη σεζόν 2004/05!

Ράγιο Βαγιεκάνο – Εσπανιόλ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μεγάλες κόντρες, μεγάλα ντέρμπι και σπουδαία γκολ είναι τα χαρακτηριστικά που καθιστούν έναν αγώνα αξέχαστο και σημαντικό, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα αισθήματα του Ζιοβάνι για τον Ολυμπιακό οδήγησαν σε ένα άκρως... ερυθρόλευκο ποστ στο Instagram, όπου ο Βραζιλιάνος θυμήθηκε το σπουδαίο γκολ του Νέρι Καστίγιο, ο οποίος μαζί με τον ίδιο και τον Ριβάλντο «έκρυψαν» στη μπάλα, στην ευρεία νίκη των Πειραιωτών με 5-1, στο πρωτάθλημα της σεζόν 2004/05.

Μάλιστα, ο «Ζιο» των φίλων του Ολυμπιακού τάγκαρε τους... συμπρωταγωνιστές του, Ριβάλντο και Καστίγιο, με το μήνυμα «Ποτέ μην αφήνετε τους φίλους σας χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν», ενώ στα σχόλια δέχθηκε επίθεση αγάπης από τους οπαδούς της ομάδας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα