Διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ στην ΚΕΔ για τις αποφάσεις των διαιτητών!

Διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ στην ΚΕΔ για τις αποφάσεις των διαιτητών!

Gazzetta team
Διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ στην ΚΕΔ για τις αποφάσεις των διαιτητών!

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά παράπονα από τις φετινές διαιτησίες με τον Δικέφαλο του Βορρά να στέλνει επιστολή στην ΚΕΔ εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο ΠΑΟΚ έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία στις πρώτες αγωνιστικές και αποφάσισε να τις εκφράσει με κάθε επισημότητα. Οι Θεσσαλονικείς έστειλαν επιστολή προς την ΚΕΔ με την οποία εκφράζουν τα παράπονά τους τόσο για τις διαιτησίες εις βάρος τους, όσο και τα γενικότερα σφυρίγματα την φετινή σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν στέκεται στις διαιτησίες έχοντας ζητήσει και την τοποθέτηση του VAR στα ελληνικά γήπεδα για την μείωση των όποιων λαθών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα