Ο Λουτσέσκου, ο Σαββίδης και ο… δεύτερος πατέρας του

Gazzetta team
Ο Λουτσέσκου, ο Σαββίδης και ο… δεύτερος πατέρας του

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πέραν των όσων είπε στην πατρίδα του για το περσινό πρωτάθλημα, μίλησε για την συνεργασία του με τον Ιβάν Σαββίδη και τη σχέση του με τον Χρήστο Πανόπουλο.

«Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος αν και όσοι δεν τον γνωρίζουν μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη για αυτόν. Ζει πολύ συναισθηματικά και πολύ έντονα όλους αγώνες του ΠΑΟΚ και τα αποτελέσματα της ομάδας. Είναι σίγουρα μια ιστορία που αξίζει να την πεις στο τέλος της ζωής σου. Τώρα δεν έχουμε χρόνο γιατί συμμετέχουμε σε άλλες μάχες», είπε αρχικά ο Ρουμάνος προπονητής αναφερόμενος στην συνεργασία του με τον πρόεδρο του «Δικεφάλου».

Συνεχίζοντας την αναφορά του στον Ιβάν Σαββίδη είπε: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για αυτόν. Και πάντα τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω στον ΠΑΟΚ και να προπονώ τόσο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε μαζί με αυτούς να πετύχουμε μεγάλα πράγματα αλλά στο ποδόσφαιρο αυτό που μετρά πάντα είναι το τελευταίο αποτέλεσμα. Δύσκολα μπορεί κάποιος προπονητής να κάνει σχέδια για τρεις μήνες μετά».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θυμήθηκε τις πρώτες μέρες του στην Ξάνθη και ένα περιστατικό λίγο προτού υπογράψει στην ακριτική ομάδα. «Όταν πρωτοπήγα στην Ξάνθη ταξίδεψα με το αυτοκίνητο και κάποια στιγμή χρειάστηκε να βάλω βενζίνη. Ο υπάλληλος στο βενζινάδικο με αναγνώρισε από φωτογραφίες και με ρώτησε αν είμαι ο νέος προπονητής της ομάδας και όταν του απάντησε θετικά μου είπε: «Κάνεις μεγάλο λάθος. Σε ένα μήνα το πολύ σε δύο θα έχεις φύγεις. Ο ιδιοκτήτης είναι τρελός και αλλάζει τρεις τέσσερις προπονητές κάθε σεζόν», τόνισε ο σημερινός προπονητής του ΠΑΟΚ, που μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Χρήστο Πανόπουλο:

«Πράγματι, πριν αναλάβω εγώ ο ιδιοκτήτης, σε μια περίοδο 24 ετών, χρόνο μετά το χρόνο άλλαζε 4-5 τεχνικούς. Όταν μετά από τρία χρόνια στην ομάδα αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη συνεργασία μας, έβγαλε το ρολόι του και μου το έδωσε. "Θα μπορούσα να αγοράσω ένα δώρο για σένα αλλά θέλω να σου δώσω κάτι προσωπικό γιατί σε αγαπώ σαν παιδί μου", μου είπε. Συνεχίζουμε να επικοινωνούμε δύο - τρεις φορές κάθε εβδομάδα. Είναι για μένα σαν δεύτερος πατέρας. Και δεν ήταν τελικά όπως τον περιέγραψε ο τύπος στο βενζινάδικο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα