Ανακοίνωση στήριξης του Πανιωνίου στον Ανιγκό

Θοδωρής Βασίλης
Ανακοίνωση στήριξης του Πανιωνίου στον Ανιγκό

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πανιώνιος έσπευσε να στηρίξει ανοιχτά και δημόσια τον προπονητή της ομάδας, Ζοσέ Ανιγκό, μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ενώ μιλά για περίεργα δημοσιεύματα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Ανιγκό:
Με αφορμή διάφορα σημερινά “περίεργα” δημοσιεύματα η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Ζαμάνης, εκφράζουν την απόλυτη εμπιστοσύνη και την αμέριστη στήριξη τους στον προπονητή Ζοσέ Ανιγκό.
Μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα μας, έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι, αυτό με τον Απόλλωνα και στο οποίο όλοι μας είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.
Τέτοιου είδους δημοσιεύματα δεν μπορούν και δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσουν. Ελπίζουμε να μην ήταν τέτοια και η διάθεση των συντακτών τους και να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα