Κανένα εμπόδιο για τον Παϊρότζ να βάλει και τώρα τα λεφτά!

Κανένα εμπόδιο για τον Παϊρότζ να βάλει και τώρα τα λεφτά!

Νίκος Αθανασίου
Κανένα εμπόδιο για τον Παϊρότζ να βάλει και τώρα τα λεφτά!

bet365

Τι ισχύει με το δικαίωμα προτίμησης παλαιών μετοχών στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και γιατί δεν βάζει... φρένο σε περίπτωση που η πλευρά Παϊρότζ ολοκληρώσει το deal και εμφανίσει λεφτά!

Το σίριαλ με τον Παϊρότζ και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζεται, καθώς η όλη διαδικασία παραμένει στο σκοτάδι και το μοναδικό που υπάρχει είναι ένα όργιο φημών και διαρροών από τις δύο πλευρές, οι οποίες τις περισσότερες φορές δεν επιβεβαιώνονται από την πραγματικότητα.

Σήμερα το ΓΕΜΗ δημοσίευσε το έγγραφο για την ΑΜΚ του «τριφυλλιού» έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως κυκλοφόρησε και όπως εκ παραδρομής αναφέραμε σε νωρίτερο ρεπορτάζ σχετικά με την κατάθεση φακέλου στην ΕΕΑ(κάτι που δεν ισχύει, καθώς για την ώρα δεν έχει κατατεθεί το παραμικρό) η προτίμηση παλαιών μετόχων μέχρι τις 21 Οκτωβρίου δεν επιτρέπει στην πλευρά του Ταϊλανδού να βάλει λεφτά.

Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες δεν ισχύει. Άσχετα αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί επικοινωνιακή δικαιολογία για την νέα καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του deal.

Ο Παϊρότζ μπορεί να βάλει λεφτά στην αύξηση ακόμη και πριν εκπνεύσει το δικαίωμα προτίμησης παλαιών μετόχων. Ένα δικαίωμα που χρησιμοποιείται σε όλες τις ΑΜΚ εταιριών, άλλοτε τυπικά(όπως στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός) και άλλοτε ουσιαστικά.

Στην προκειμένη περίπτωση είναι καθαρά τυπικό το ζήτημα, καθώς κανείς παλαιός μέτοχος δεν επιθυμεί να «μπλοκάρει» την είσοδο του Παϊρότζ.

Που θα είχε πραγματική σημασία το δικαίωμα παλαιών μετόχων; Αν ο Παϊρότζ έβαζε δέκα εκατομμύρια σήμερα(καθώς επιτρέπεται κανονικά) και εμφανιζόταν το επόμενο πρωί ο Αλαφούζος και «μπλόκαρε» την εισοδό του, κάνοντας χρήση του συγκεκριμένου δικαιώματος.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, κανείς δεν έχει σκοπό να μπλοκάρει τον Παϊρότζ, οπότε ο Ταϊλανδός μπορεί όποτε θέλει μέσα στο επόμενο τετράμηνο να εμφανίσει επιτέλους τα λεφτά, αφού πρώτα ολοκληρωθεί οριστικά η συμφωνία με τον Αλαφούζο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα