Κανένας φάκελος του Παϊρότζ στην ΕΕΑ, καθυστέρηση στην ΑΜΚ

Κανένας φάκελος του Παϊρότζ στην ΕΕΑ, καθυστέρηση στην ΑΜΚ

Νίκος Αθανασίου
Κανένας φάκελος του Παϊρότζ στην ΕΕΑ, καθυστέρηση στην ΑΜΚ

bet365

Το σενάριο που ήθελε τον Ταϊλανδό broker να έχει καταθέσει φάκελο στην ΕΕΑ ενόψει της εμπλοκής του στον Παναθηναϊκό, δεν επιβεβαιώνεται. Νέα καθυστέρηση στην καταβολή των χρημάτων ΑΜΚ.

Την Τετάρτη η LiveSport φιλοξένησε ρεπορτάζ σχετικά με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αποκαλύπτοντας οτι κατέθεσε φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να πάρει έγκριση ενόψει της εμπλοκής του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς η ΕΕΑ δεν έχει λάβει τίποτα τέτοιο από την πλευρά του Ταϊλανδού broker.

Αυτό πάντως που ισχύει είναι πως αν τελικά ο Παϊρότζ αποφασίσει έμπρακτα να μπει στο «τριφύλλι», θα πρέπει όντως να πάρει το ΟΚ της Επιτροπής, προκειμένου να είναι νόμιμη η συναλλαγή με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Τον άλλον μήνα τα λεφτά
Παράλληλα την Τετάρτη έγινε γνωστή άλλη μία λεπτομέρεια, η οποία είναι πολύ σημαντική. Η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου που ορίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, τον πρώτο μήνα αφορά του παλιούς μετόχους και οι νέοι θα μπορούν από τις 22/10.

Αυτό προφανώς είναι συμφωνημένο μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που σημαίνει οτι για να δούμε το χρώματα του χρήματος από το επενδυτικό σχήμα του Ταϊλανδού θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου στην καλύτερη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα