Η Φινλανδία και άλλες 11 Ομοσπονδίες στην συμφωνία της ΕΠΟ για ξένους διαιτητές

Δημήτρης Τομαράς
Η Φινλανδία και άλλες 11 Ομοσπονδίες στην συμφωνία της ΕΠΟ για ξένους διαιτητές

bet365

Ο Ματίας Γκεστράνιους ήταν ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και σειρά παίρνει ο επόμενος ξένος για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, με την ΕΠΟ να έχει συμφωνία για διαιτητές με 12 ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες.

Η ελληνική Ομοσπονδία βάση του πρότζεκτ που υπάρχει έχει συνάψει συμφωνία εκτός από την Φινλανδία με ακόμα 11 ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες. Από εκεί θα αντλεί τους διαιτητές για τα μεγάλα ματς και η στόχευση είναι να είναι και διαφορετικός σε κάθε ντέρμπι. Προφανώς και τώρα όλο το βάρος και το ενδιαφέρον έχει πέσει στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για την προσεχή Κυριακή. Πάντως παρά την καλή παρουσία του Γκεστράνιους στην Τούμπα στελέχη της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σχολίαζαν με νόημα ότι οι Έλληνες ρέφερι θα μπορούσαν να αποδώσουν πολύ πιο καλά εάν έπαιζαν με σαφώς λιγότερη πίεση σε σχέση με αυτό που βιώνουν τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα