Μία αγωνιστική στον Πασχαλάκη, εκτός με Άρη

Μία αγωνιστική στον Πασχαλάκη, εκτός με Άρη

Gazzetta team
Μία αγωνιστική στον Πασχαλάκη, εκτός με Άρη

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για την χειρονομία του στον αγώνα με τον ΟΦΗ κάτι που σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Άρη για το Κύπελλο.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για την χειρονομία του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ. Ο πορτιέρο του Δικεφάλου του Βορρά είχε κληθεί σε απολογία με τον ΠΑΟΚ να απολογείται το πρωί της Τρίτης (25/9).

Η ποινή του ήταν μία αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το ματς Κυπέλλου με τον Άρη (26/9) την Τετάρτη στην Τούμπα με τον Λουτσέσκου να δίνει θέση βασικού στον Ροντρίγκο Ρέι στο ντέρμπι με τους «κίτρινους».

Αναλυτικά:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 28806/20-09-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 21ης-09-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα