«Τρέχει» να προλάβει ΟΦΗ ο Άλεφ

«Τρέχει» να προλάβει ΟΦΗ ο Άλεφ

Gazzetta team
«Τρέχει» να προλάβει ΟΦΗ ο Άλεφ

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος της ΑΕΚ ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες θεραπεία και ατομικό και στόχος του είναι να βρίσκεται στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι που έρχεται με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Βέρντερ Βρέμης – Χέρτα Βερολίνου με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και ive alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Άλεφ υπέστη στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής μια κάκωση στον προσαγωγό με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος της ΑΕΚ ακολουθεί θεραπεία, αλλά και ατομικό πρόγραμμα, και ανεβάζει στροφές προκειμένου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι που ακολουθεί στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

Οι επόμενες προπονήσεις θα δείξουν τον βαθμό της ετοιμότητάς του για το παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί για την Ένωση στην Κρήτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα