Το limit up του (έτσι και αλλιώς) εξαιρετικού Γιαννιώτη!

Δημήτρης Τομαράς
Το limit up του (έτσι και αλλιώς) εξαιρετικού Γιαννιώτη!

bet365

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης για άλλο ένα ματς του Ολυμπιακού ήταν σοβαρός, ουσιαστικός και με καλές επεμβάσεις. Η σκληρή δουλειά και η συνεχής βελτίωση.

Βέρντερ Βρέμης – Χέρτα Βερολίνου με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και ive alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο γεννηθείς το 1992 κίπερ του Ολυμπιακού - που είχε κάνει πολύ καλό ματς με καίριες επεμβάσεις με την Μπέτις στο Europa - συνεχίζει τις υψηλές του... πτήσεις. Απέναντι σε μία παλιά του ομάδα, τον Πανιώνιο, ο Ανδρέας Γιαννιώτης είχε καθοριστικές αποκρούσεις (σ.σ. όπως εκείνη πάνω στην μεγάλη ευκαιρία του Κόρμπου) και έδειξε πως η σκληρή δουλειά που κάνει στον Ρέντη αποδίδει καρπούς. Το στατιστικό του με Πανιώνιο κατέγραψε 2 αποκρούσεις, 4 κλεψίματα και 3 επεμβάσεις. Το σημαντικό για τον διεθνή πορτιέρο είναι πως στην παρούσα φάση δείχνει σαφώς πιο ανεβασμένος και καλύτερος σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν, που επίσης είχε πολύ καλό και θετικό πρόσημο.

Συνολικά φέτος στην Super League ο έτσι και αλλιώς εξαιρετικός Γιαννιώτης έχει κάνει 4 ματς, όσες φυσικά και οι αγωνιστικές που έχουν παιχθεί. Είναι βασικός άλλωστε από την αρχή της χρονιάς. Έχει σε 377 λεπτά συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα 1 λάθος, 11 αποκρούσεις, 17 κλεψίματα, 9 επεμβάσεις και 1 φάουλ υπέρ του. Μέχρι στιγμής πάντως ο Ολυμπιακός δείχνει να δικαιώνεται σε μεγάλο βαθμό που αποφάσισε έστω τώρα να τον εμπιστευθεί δίνοντάς του γάντια βασικού τερματοφύλακα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα