Οι «χρυσές» αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς!

Δημήτρης Τομαράς
Οι «χρυσές» αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς!

bet365

Για δεύτερο φετινό ματς στο πρωτάθλημα ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει αλλαγή που του διαφοροποιεί τα δεδομένα ενός αγώνα οδηγώντας τον Ολυμπιακό στη νίκη.

Ίντερ - Φιορεντίνα με 5% Πριμ* στα κέρδη και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Νάτχο που μπήκε αλλαγή στο 84' στο ματς του Καραϊσκάκη και σκόραρε στο 92' με εξαιρετικό τρόπο. Έδωσε έτσι τη νίκη στον Ολυμπιακό με 2-1 επί των Αρκάδων, οι οποίοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Τόνσο. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ήταν η σειρά του Χασάν. Μπήκε στο 73' στην θέση του Μπουχαλάκη και σκόραρε με κεφαλιά στο 92' για το τελικό 1-0. Ίδιο λεπτό που είχε μπει και το γκολ του Νάτχο με τον Αστέρα. Και έχει την σημασία του πως αυτό το στοιχείο προκύπτει για 2ο σερί ματς στο πρωτάθλημα: 3η αγωνιστική ήταν με τους Αρκάδες και 4η τώρα με τον Πανιώνιο. Γενικά ο Μαρτίνς έχει δείξει πως κάνει καλές αλλαγές διορθώνοντας και τα δικά του αρχικά... κακώς κείμενα στον σχεδιασμό του ματς, την 11άδα ή την διαχείριση ενός αγώνα. Οι επιλογές του δε να αλλάζει το σχήμα από 4-2-3-1 σε 4-4-2 ή 4-3-3 επίσης έχουν βοηθήσει. Θυμίζουμε πως οι Χασάν και Νάτχο έχουν από 1 γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα