Μικροσυμπλοκές με δακρυγόνα και κρότου λάμψης γύρω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης

Gazzetta team
Μικροσυμπλοκές με δακρυγόνα και κρότου λάμψης γύρω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης

bet365

Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν γύρω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιου και Ολυμπιακού, μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Το φινάλε του αγώνα μεταξύ «κυανέρυθρων» και «ερυθρόλευκων» βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους, χάρη στο γκολ του Χασάν στο 92’ (0-1), ωστόσο η αποχώρηση των οπαδών τους δεν ολοκληρώθηκε ανέφελα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών των δυο ομάδων στις γειτονιές γύρω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης και συγκεκριμένα έξω από το κλειστό γήπεδο του Μίλωνα.

Εκεί περίπου 15 του Πανιώνιου απώθησαν αντίστοιχα περίπου 20 του Ολυμπιακού, όλοι μικρής ηλικίας, προς την κεντρική οδό της Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου περνάει το τραμ και μετά από λίγα λεπτά αποκαταστάθηκε η τάξη.

Στη σύγκρουση, που δεν κράτησε παρά λίγα λεπτά, αμφότεροι έφεραν καδρόνια, πέτρες, ενώ ήρθαν και σώμα με σώμα, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης, την ίδια ώρα που είχαν να αντιμετωπίσουν αντίστοιχες εστίες έντασης κατά την αποχώρηση άλλων οπαδών του Ολυμπιακού από το γήπεδο.

Δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα καταστροφές σε σπίτια ή αυτοκίνητα που βρίσκονταν στα δυο σημεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα