Παναθηναϊκός: «Μεγαλύτερο κέρδος η παρουσία του κόσμου»!

Παναθηναϊκός: «Μεγαλύτερο κέρδος η παρουσία του κόσμου»!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Μεγαλύτερο κέρδος η παρουσία του κόσμου»!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ και κάλεσε τους φίλους του «τριφυλλιού» να δώσουν το παρών και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ το Σάββατο!

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ, αναφέρει τα εξής:

«Η παρουσία των φιλάθλων μας στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου την Κυριακή το απόγευμα ήταν το μεγαλύτερο κέρδος για τον Παναθηναϊκό, περισσότερο και από τη νίκη, τους τρεις βαθμούς ή την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Χιλιάδες κόσμου, οικογένειες, άνθρωποι όλων των ηλικιών υποστήριξαν τους ποδοσφαιριστές με τον ενδεδειγμένο τρόπο και βοήθησαν για να φτάσει η ομάδα σε ακόμα μία νίκη. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ενωμένη αποκτά τεράστια δυναμική και ουδείς περισσεύει. Τα μηνύματα φανερώνουν ότι και στον επερχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο κόσμος θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας. Σας καλούμε όλους κοντά μας.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα