Στη Νέα Σμύρνη για την κορυφή ο Ολυμπιακός

Θοδωρής Βασίλης
Στη Νέα Σμύρνη για την κορυφή ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός θέλει να ανέβει μόνος πρώτος και δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, την ώρα που στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Λαμία.

Πανιώνιος – Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 100+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στη Νέα Σμύρνη, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται κόντρα στον Πανιώνιο και γνωρίζει πως με νίκη ανεβαίνει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Πειραιώτες προέρχονται από ευρωπαϊκό ματς και δεν αποκλείεται ο Πέδρο Μαρτίνς να φρεσκάρει την ομάδα. Εκτός ο Τοροσίδης, μέσα ο Ναουέλ, ο οποίος δνε αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του θέλει να δώσει απαντήσεις μετά την τεσσάρα από την ΑΕΚ με το κλίμα πάντως να μην είναι και το καλύτερο δυνατό. Εκτός, οι Κότσιτς, Καμαρά, καθώς και οι Άλμπεργκ Σεράφ.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί την Λαμία με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει ψηλά στην βαθμολογία. Η ομάδα του Δέλλα τρέχει ένα αήττητο σερί δύο αγώνων κι έχει την ευκαιρία να ανέβει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Έτοιμος ο Μάρκος Πάουλο ο οποίος επιστρέφει και στην βασική ενδεκάδα. Η ουραγός Λαμία θα ψάξει για τον πρώτο ή τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα με τον Μάκη Χάβο να επιστρέφει στο γήπεδο όπου έζησε τις καλύτερες στιγμές της προπονητικής του καριέρας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

19:00 Παναιτωλικός-Λαμία ΕΡΤ 1
19:30 Πανιώνιος - Ολυμπιακός Novasports 1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα