Μπακάκης: «Δεν κρίνεται κανένα πρωτάθλημα 4η αγωνιστική, μην μας πάρει από κάτω»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Δεν κρίνεται κανένα πρωτάθλημα 4η αγωνιστική, μην μας πάρει από κάτω»

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης στάθηκε στην καλή προσπάθεια που έκανε η ΑΕΚ, πως δεν πρέπει να πέσει ψυχολογικά ή αγωνιστικά και ότι κανένα πρωτάθλημα δεν μπορεί να κριθεί τόσο νωρίς.

Ο Μπακάκης είπε στη NOVA:

Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ευχαριστημένους. Δεν είναι δίκαιο. Ο ΠΑΟΚ από ένα λάθος έβαλε γκολ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού. Είχαμε δοκάρια. Να μην μας πάρει από κάτω (σ.σ. αγωνιστικά και ψυχολογικά). Να δείξουμε αντίδραση στα δύσκολα. Τώρα θα βγάλουμε αντίδραση. Δεν κρίνεται κανένα πρωτάθλημα στην 4η αγωνιστική. Λάθη μπορεί να γίνουν αλλά μετά αντιδράσαμε. Μετά το γκολ πήραμε τον έλεγχο και είχαμε ευκαιρίες. Ήμασταν και άτυχοι.
Για τον Βασίλη δεν πρέπει να σταθούμε σε πρόσωπα. Και εγώ πέρυσι στον τελικό του Κυπέλλου είχα κάνει πέναλτι. Είμαστε μία οικογένεια. Είμαστε μία γροθιά και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα