Μαουρίτσιο: «Κρατάμε τη νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο καλά»

Μαουρίτσιο: «Κρατάμε τη νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο καλά»

Gazzetta team
Μαουρίτσιο: «Κρατάμε τη νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο καλά»

bet365

Ο άσος του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στις κόρες του, στην σημαντικότητα της νίκης της ομάδας του, αλλά και στη δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Δεν ξέρω αν είναι το γούρι μου, γιατί η μεγαλύτερή μου κόρη όσες φορές έχει έρθει εδώ έχει κερδίσει. Είναι σημαντικό για εμένα που η οικογένειά μου ήταν εδώ, γιατί τον χειμώνα δεν θα έχω αυτή την ευκαιρία».

Για τις δυσκολίες της αναμέτρησης: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για εμάς, η ΑΕΚ παρουσιάστηκε σοβαρή, αλλά εμείς θέλαμε τη νίκη μείναμε πολύ στην προσπάθεια και καταφέραμε να την κερδίσουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα και να μείνουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για το αν το πιο σημαντικό είναι η νίκη: «Ήταν οι τρεις βαθμοί, αλλά έχουμε κι άλλες σημαντικές αναμετρήσεις στη συνέχεια. Αυτό που μένει είναι η νίκη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο».

Για το κλειδί της νίκης του ΠΑΟΚ: «Το κλειδί ήταν τα δύο γκολ που σημείωσε ο Πρίγιοβιτς. Παρουσιαστήκαμε αρκετά σοβαροί στην άμυνα, η ΑΕΚ ξέρει να αξιοποιεί τα λάθη του αντιπάλου, εμείς δεν κάναμε λάθη και φτάσαμε στη νίκη».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ: «Το ξέρουμε, πως θα παίζουμε δύο αγώνες την εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Έχουμε αρκετούς και καλούς παίκτες, πρέπει όλοι να παρουσιάζουμε το καλύτερο που μπορούμε, να έχουμε την σταθερότητα του που χρειάζεται για να φτάνουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Για το -2 που ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα: «Δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει το -2, σχεδόν κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε το ίδιο. Κάθε αγωνιστική προσπαθούμε για τη νίκη, υπάρχει μια ομάδα που είναι από πάνω μας αυτή τη στιγμή, αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να συνεχίσουμε την δουλειά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα