Οι εικόνες που θέλουμε να βλέπουμε στην Τούμπα (pics)

Gazzetta team
Οι εικόνες που θέλουμε να βλέπουμε στην Τούμπα (pics)

bet365

Εντελώς κόντρα στο κλίμα που διαμορφώθηκε μετά τα όσα συνέβησαν στο περσινό ντέρμπι, οι παίκτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ συμπεριφέρθηκαν άψογα καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος αποχώρησαν αλληλοσυγχαιρόμενοι.

Πολλοί φόβοι ενέκυψαν για το ντέρμπι των «Δικέφαλων» στην Τούμπα, μετά τις περσινές θλιβερές εικόνες και την ένταση που χαρακτήρισε τον απόηχό του, τόσο ως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όσο και στη συνέχεια.

Ευτυχώς για όλους, η «σύγκρουση» της 4ης αγωνιστικής βρήκε μεν ξεκάθαρο νικητή και χαμένο (2-0), όλα κύλησαν ομαλά και οι παίκτες των δυο ομάδων υπήρξαν πραγματικά αντίπαλοι για 90' και μόνο.

Δίχως αυξημένη ένταση και συγκρούσεις, το παιχνίδι κύλησε κανονικά και το τέλος του βρήκε «ασπρόμαυρους» και «κιτρινόμαυρους» αγκαλιασμένους, να ανταλλάσουν χειραψίες, σε κλίμα ομόνοιας στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα