Βαθμολογία Super League: Πρώτος ο ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Βαθμολογία Super League: Πρώτος ο ΠΑΟΚ!

bet365

Mε τη νίκη του επί της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ «έπιασε» τον Ατρόμητο στους 10 βαθμούς και είναι πρώτος λόγω της διαφοράς τερμάτων, περιμένοντας την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη!

Ήταν ματς κορυφής. Τόσο από πλευράς ψυχολογίας, όσο και από βαθμολογική. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε με τη μεγάλη νίκη του επί της ΑΕΚ στην Τούμπα να φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση των αγώνων της Κυριακής, παρότι ξεκίνησε τη χρονιά με -2!

Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» είχαν διαφορά τερμάτων +4 πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όσο δηλαδή είχε και ο Ατρόμητος. Με το τελικό 2-0, πήγαν στο +6 και βρέθηκαν πάνω από τους Περιστεριώτες, κλείνοντας την ημέρα στην κορυφή της βαθμολογίας!

Εκεί, έχει την ευκαιρία να βρεθεί ο Ολυμπιακός, αν νικήσει τη Δευτέρα τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στην αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στους 9 βαθμούς και έχουν ήδη φτιάξει μια καλή διαφορά τερμάτων (+7), η οποία ενδεχομένως να τους χρειαστεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Τα δύο γκολ της Τούμπας ήταν τα πρώτα που δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή χρονιά, η οποία βρίσκεται στους 9 βαθμούς, αλλά με μικρότερο goal average από τον Άρη.

Aναλυτικά η βαθμολογία της πρώτης πεντάδας

ΠΑΟΚ 10 (+6)
Ατρόμητος 10 (+4)
Ολυμπιακός 9 (+7) με αγώνα λιγότερο
Άρης 9 (+6)
ΑΕΚ 9 (+5)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα