Πρίγιοβιτς βασικός στην Τούμπα σημαίνει... γκολ!

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς βασικός στην Τούμπα σημαίνει... γκολ!

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνεχίζει να «πυροβολεί» ως βασικός, φτάνοντας κόντρα στην ΑΕΚ τα έξι συνεχόμενα επίσημα παιχνίδια στην Τούμπα που ξεκινάει στην 11αδα και σκοράρει.

Αποτελεί το βασικό επιθετικό «όπλο» του Ραζβάν Λουτσέσκου κι από την αποτελεσματικότητά του εξαρτώνται πολλά για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και ο Πρίγιοβιτς το απέδειξε κι απέναντι στην ΑΕΚ.

Στο ντέρμπι με την Ένωση ξεκίνησε αναμενόμενα ως βασικός και στο 29' άνοιξε το σκορ στην Τούμπα, κάτι που καταφέρνει στο συγκεκριμένο γήπεδο ως μέλος της αρχικής 11αδας για έκτη συνεχόμενη φορά.

Συνολικά δε, από το καλοκαίρι του 2017 που φόρεσε τα «ασπρόμαυρα», έχει ξεκινήσει 21 φορές ως βασικός σε εντός έδρας αγώνες, βρίσκοντας δίχτυα στις 17! Δεν σκόραρε μόνο απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ, τον Αστέρα Τρίπολης, την ΑΕΚ και την Ξάνθη, όλες κατά την περσινή σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα