Επιστροφή στις «τριάρες» μετά από 7 χρόνια για τον Παναθηναϊκό!

Επιστροφή στις «τριάρες» μετά από 7 χρόνια για τον Παναθηναϊκό!

Gazzetta team
Επιστροφή στις «τριάρες» μετά από 7 χρόνια για τον Παναθηναϊκό!

bet365

Με τη νίκη επί του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ (3-0), ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε τρία συνεχόμενα παιχνίδια με ενεργητικό τουλάχιστον τρία γκολ για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια.

Ξεχωριστή αναδεικνύεται η φετινή σεζόν για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, που ξεκίνησε εν μέσω αμφιβολιών και σκεπτικισμού, όμως βρήκε τον τρόπο όχι μόνο να «επιβιώσει», αλλά και να διακρίνεται από Κυριακή σε Κυριακή!

Η «τριάρα» επί του Λεβαδειακού για την 4η αγωνιστική της Super League ήταν η τρίτη συνεχόμενη, μετά τα παιχνίδια με τη Λαμία (3-1) και την ΑΕΛ (1-3). Το στατιστικό δεν είναι τόσο κοινό, όσο κάποιος φαντάζεται, αφού είχε να συμβεί 7 χρόνια για τους «πράσινους»!

Συγκεκριμένα, ήταν το φθινόπωρο του 2011, όταν ο Παναθηναϊκός πετύχαινε τουλάχιστον τρία γκολ σε ισάριθμες συνεχόμενες αναμετρήσεις. Τότε είχε επικρατήσει κατά σειρά της Ξάνθης (2-3), του Εργοτέλη (4-0), του ΠΑΟΚ (1-3) και της ΑΕΚ (3-2).

Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί πως πλέον το «τριφύλλι» μετράει 10 γκολ στο πρωτάθλημα, αριθμός στον οποίο πέρυσι έφτασε στη 12 αγωνιστική! Συνολικά στη σεζόν 2017/18 είχε πετύχει 30 γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές, ενώ φέτος μετράει 10 σε 4!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα