Πετράκης: «Καλή και ώριμη εμφάνιση»

Gazzetta team
Πετράκης: «Καλή και ώριμη εμφάνιση»

bet365

Στην καλή εμφάνιση της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης μιλώντας μετά το 1-0 επί του Άρη για την 4η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την προσπάθεια, την εικόνα και το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ και τον κόσμο για την παρουσία του. Θέλουμε και ακόμα περισσότερους στα επόμενα ματς.

Στα αγωνιστικά, παίζαμε με ομάδα που ήταν σε καλό φεγγάρι, έχει ποιότητα, οργάνωση, και κάνανε τη δουλειά μας δύσκολη. Είχαμε καλή προσέγγιση, καλό πλάνο, είμαι χαρούμενος για την πειθαρχία και την αφοσίωση στη δουλειά που είχε ο καθένας τους. Κάναμε καλή εμφάνιση, ώριμη και κερδίσαμε μια δύσκολη ομάδα».

Για τον εγκλωβισμό του Άρη στην τακτική του ΠΑΣ και τι έπαιξε ρόλο: «Όλα παίζουν ρόλο, αλλά το πιο σημαντικό είναι η συνέπεια σε ό,τι επιλέξεις να παίξεις. Ο σχηματισμός μπορεί να μεταβάλλεται, αλλά το σημαντικό είναι να υπηρετήσεις με συνέπεια οποιοδήποτε πλάνο. Παίζει ρόλο το πόσο συγκεντρωμένος είσαι σ’ αυτό που επιλέγεις να υπηρετήσεις».

Για το πόσο μακριά είναι από το επίπεδο που μπορεί να φτάσει: «Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί και ξέρετε ότι δεν παρασύρομαι από ένα αποτέλεσμα, δεν κρίνω από τις στιγμές. Καταθέτω πάντα πίστη στην ομάδα και τη δουλειά μας. Είχαμε καλή οργάνωση και καλό αποτέλεσμα, αλλά αυτό εύκολα μεταβάλλεται. Όλα είναι θέμα δουλειάς. Θα αφήσουμε τον χρόνο να δείξει».

Για το ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο και αν ενδιαφέρει τον ΠΑΣ ο θεσμός: «Ξέρετε ότι πάντα δίνω χρόνο σε παιδιά που δεν παίζουν και στενοχωριέμαι γιατί δεν τους τον δίνω στο πρωτάθλημα. Όταν είσαι μία ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν γίνεται να μη μας ενδιαφέρει ο θεσμός. Είναι ένας πιο γρήγορος δρόμος για τη διάκριση».

Για την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών: «Θα υπήρχε καλύτερη ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αλλά πρέπει να τα βάζουμε τα πράγματα σε σωστή προτεραιότητα, γιατί ξέρουμε ότι στην Ελλάδα δυστυχώς γίνονται επεισόδια. Από το να δημιουργηθεί μία εικόνα που θα μας πάει πίσω σαν ποδόσφαιρο, οι υπεύθυνοι οδηγούνται τελικά σε τέτοιες αποφάσεις».

Για τον Άρη και αν τον περίμενε έτσι: «Είναι ομάδα με ποιότητα, μεγάλη ομάδα, έχει καλή οργάνωση και αμυντικά και επιθετικά και θα είναι πολύ καλή η χρονιά του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα