Κυριακόπουλος: «Αφιερωμένο στην οικογένειά μου»

Gazzetta team
Κυριακόπουλος: «Αφιερωμένο στην οικογένειά μου»

bet365

Ο μπακ-χαφ του Αστέρα αφιέρωσε στους δικούς του ανθρώπους το βραβείο του MVP της σημερινής αναμέτρησης
Ο Κυριακόπουλος ανακηρύχθηκε MVP της σημερινής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο μπακ-χαφ του Αστέρα μίλησε στον «Radio Arcadia 93.8», όπου και αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένειά του. «Τα γκολ μου μας έδωσε αέρα και φυσικά ήταν εξίσου σημαντικό το γκολ του Μιχάλη γιατί επιβάλλαμε το ρυθμό μας και νομίζω ότι ήταν μια δίκαιη νίκη. Δεν θέλουμε να μείνουμε εδώ, πάμε σε μια πολύ απαιτητική έδρα και θέλουμε μέσα στην εβδομάδα να συγκεντρωθούμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί», είπε αρχικά. Για τον αγώνα της Τρίτης ξανά με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο σχολίασε πως «ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει πολύ. Ο Αστέρας έχει φτάσει σε ημιτελικά αλλά και τελικό Κυπέλλου που τον έχασε στις λεπτομέρειες. Σίγουρα ο προπονητής μας θα κάνει κάποιες αλλαγές καθώς πρέπει να πάρουν ανάσες κάποιοι παίκτες. Εχουμε πλούσιο ρόστερ και πιστεύω πως όποιος κληθεί να παίξει θα δώσει το 100% και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ακόμα μια νίκη».
Για το που θα σταματήσει το κοντέρ ανέφερε ότι «δεν το ξέρω αυτό. Με χαροποιεί το γεγονός ότι σκοράρω και δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Ευελπιστώ να συνεχίσω να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της». Οσο για το βραβείο του MVP είπε ότι «το αφιερώνω στην οικογένειά μου που με στηρίζει τόσα χρόνια και της οφείλω αυτό που είμαι σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα