Ερέρα: «Ο ΠΑΣ ήταν πιο συμπαγής ομάδα από εμάς»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ερέρα: «Ο ΠΑΣ ήταν πιο συμπαγής ομάδα από εμάς»

bet365

Ο Πάκο Ερέρα στάθηκε στα πολλά ατομικά λάθη της ομάδας του αλλά και στην πιο συμπαγή εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Κάναμε πολλά λάθη, πολλά περισσότερα απ’ όσα συνηθίζουμε. Παίξαμε σαν ήμασταν εμείς η ομάδα που έπαιζε εντός έδρας καθώς δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο γι’ αντεπιθέσεις. Ο ΠΑΣ ήταν πιο συμπαγής σαν ομάδα κι εμείς πληρώσαμε τα λάθη μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι σε περισσότερα λεπτά, είχαμε ένα πεντάλεπτο ηρεμίας και μετά ήρθε το γκολ από τύχη. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε έτσι όπως είχαμε ξεκινήσει να παίζουμε», είπε και συμπλήρωσε. «Θεωρώ ότι η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα

Σε ερώτηση για το αν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα στον αγώνα του Κυπέλλου, απάντησε: «Θα κάνουμε αλλαγές για να φρεσκάρουμε την ομάδα αλλά όχι μόνο γι αυτό αλλά για να πάρουν ευκαιρίες και νέοι παίκτες. Πολλοί παίκτες πρέπει να βρουν ρυθμό κι αυτό το παιχνίδι αποτελεί μια καλή ευκαιρία».

Σχετικά με την απόδοση του Μπρούνο Γκάμα και το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε περισσότερο στον άξονα, σημείωσε. «Πράγματι έπαιξε περισσότερο στο κέντρο. Οι τρεις μεσοεπιθετικοί έχουν την ελευθερία να αλλάζουν θέσεις. Ο Μπρούνο είχε σήμερα δυσκολίες στο παιχνίδι του, έπαιξε περισσότερο στο κέντρο γιατί η ομάδα ήταν πιο νωθρή με πιο βαριά πόδια και δεν υπήρχε τόσο καλή κίνηση μεταξύ των. Επαναλαμβάνω ότι οι μεσοεπιθετικοί έχουν την ελευθερία να αλλάζουν θέσεις για να δημιουργούν προβλήματα, αλλά σήμερα και οι τρεις δεν έδωσαν το 100% αυτών που μπορούν».

Ο Πάκο Ερέρα ρωτήθηκε για τη χρησιμοποίηση του Νίκο Κολάσο στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Αλεξ Μενέντεζ. «Κάθε φορά κερδίζεις ένα παιχνίδι και βγάζεις έναν παίκτη, η πρώτη ερώτηση είναι γι αυτό. Η αλήθεια είναι ότι με τον Νίκο εκτιμήσαμε ότι θα μας βοηθούσε στην κατοχή της μπάλας κι αυτό έγινε. Θέλαμε συγκεκριμένα στοιχεία από το παιχνίδι και θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη επιλογή».

Σε ότι αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και την απογοήτευση των παικτών του, είπε: «Θα πρέπει να ανέβει το ηθικό μας γιατί είχαμε πολλές προσδοκίες για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είδα τους παίκτες ότι τους έχει πάρει από κάτω. Ο ΠΑΣ είναι δύσκολο και συμπαγής ομάδας με έναν καλό προπονητή. Έπαιξαν με πέντε αμυντικούς και τρεις μέσους, με οκτώ παίκτες πίσω από την μπάλα. Μας κόστισε η σωματική και αθλητική δύναμη των παικτών του ΠΑΣ. Κάναμε πολλά λάθη στην ανάπτυξη του παιχνιδιού κι αυτό ήταν αποτέλεσμα της τακτικής του αντιπάλου. Και οι προηγούμενες ομάδες που αντιμετωπίσαμε έπαιξαν με το ίδιο σύστημα. Το πρόβλημα για μας ήταν ότι οι μεσοεπιθετικοί δεν βρήκαν τους χώρους σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα